my stories at melaka

selamat hari raya , haha , dah lepas dah raya .


Hai kawan kawan , dah lama gila aku tak update blog ni , last aku update bulan 4.  sekarang dah nak dekat bulan 10 dah .

okay nama aku Muhamad Asrieq Shahazieq Bin Abdullah , panggilan Ezack . umur 18 , sekarang belajar dekat Afamosa resort ambik kos technology management under UTM , okay , aku malas nak tulis banyak banyak , bukan korang nak baca sangat , aku tunjuk gambar je dah laa okay ;)
 
okay , ni tempat tinggal aku , aku duduk tingkat 8 , kadang kadang lift rosak naik tangga , penat doo :) okay aku duduk sini dah nak dekat 4bulan . buat masa ni okay lagi takde apa apa masalah . aku rasa aku happy je duduk sini . *buat masa ni laa :)

mula mula memang bosan sebab tak kenal sapa sapa lagi dekat sini . dah lama lama sume dah serasi dengan aku . kadang kadang aku bosan aku ajak kawan kawan pergi swimming pool pergi tengok bunga api :)





 bunga api afamosa , tiap jam pukul 9.45 die muncul . haha , nasib bole nmpak dari rumah aku . memang tiap tiap malam aku hadap benda tu . dah naik bosan dah .



that's my friend :)

my classmates , they're so caring :)



baru lepas shooting , asignment berlakon . haha tak bole blahh sempat bergambar lagi :)




k sebenarnye banyak benda lagi aku nak sembang , tapi malas la sebab benda ni sume pon membosankan . okay asalamualaikum , byee <3 <3

1 comment:

Alyn Adnan said...

Ceyhh da new life ar